Eva-Britt väver och syr

Miljöbilder runt min Brusbod

Denna vackra sommarbild från Nunnis fäbodvall i Brudskogen.

En skön promenad från stugan upp till Brudskogens fäbodar hälsade på Nunni och Jörgen och deras underbara fäbodvall med höns och alldeles nyfödda killingar, så härlig sommardag🐐🐓 Denna lilla varelse blev störtförälskade i❤️

Vår stuga i vinterskrud, har nu varit upp och skottat tak. Vilken tur att vår Anna fick vara hemma hos Barbro, hon hade inte klarat av så mycket snö. Detta är januari 2018.

Tänk att jag fick träffa dig och alla dina kompisar även i år, ni är helt fantastiska, hoppas att ni kommer även nästa år.

En skön hälsning från Brusbäcken, här kopplar jag verkligen av.

Är på väg upp till vår stuga, möter Prästen med sina kor som är på väg hem till byn efter en hel sommar på vallen i Brudskogen. Jag kommer verkligen att sakna dessa fyrbenta vänner, för nästan varje dag som vi är i vår stuga så kommer dom och hälsar på, jag hoppas verkligen att ni kommer till Brudskogen nästa sommar.

Viss har jag väl en helt underbar vy från min vävstol, prästens kor kommer varje dag och hälsar på oss.

Så här fina Gäster hade vi på midsommarafton, på natten vaknade vi av att Anna skällde då var det en stor vacker älgko som stod på vägen utanför vår stuga, inte fel med så fina gäster under midsommarhelgen.

Vinterbild från vår stuga

Vinterbilder från Brusbäcken

Vår stuga i Brusbäcken ligger i vinterskrud.

Visst är hon söt!!!!!

Tovade luvor till mina vättar, det som är fördelen med vårt smultronställe i Äppelbo är att där får man inspiration till allt, det är bara att ta Anna med sig ut i skogen så är det alltid något nytt som dyker upp som jag vill göra.

Midsommarnatt i Brusbäcken Äppelbo med familjen Karlsson.

Midsommar vid Brudskogen, alltid sill lunch uppe på vallen, men tyvärr så hade värdinnan i gänget glömt sillen hemma i stugan så vi fick snopet gå hem och äta vår sill på verandan, men det gick hur bra som helst alla var nöjda och glada.

Så här såg det ut på morgonen när vi vaknade 2 dm snö, vi hade haft strålande sol dagen före, satt då ute och solade. Alltid lika spännande i Äppelbo vet aldrig vad som händer när ny dag nalkas.

Det är inte bara att njuta och vila när vi är i Äppelbo, här håller vi på och kör hem ved till nästkommande vinter så vi slipper frysa, det var helt enorma dagar solen sken och en härlig skare att gå på när vi tog fram veden. Anna njuter i fulla drag hon kan springa precis som hon vill.

"Nunnis" getter uppe på vallen i Brudskogen.

Bild från Brudskogen, en så underbart vacker plats.

Lagar nästan all mat ute på vår Murika när vädret tillåter, vi upplever att maten smakar mycket bättre när den lagas ute. Men vem var det som blev utan ett glas rött denna dag.

Nu börjar snart även det yttre bli klart på min Brusbod, första morgon då golvet var klart satt vi där ute kl 5 på morgonen och lyssnade på göken och alla andra fåglar, underbart att bara få vara.

En av alla blommor som åker t o r Hofors - Äppelbo

Tidig morgonpromenad i Äppelbo.

Sen myskväll i Brusbäcken

Fjällkor från vår levande fäbod i Brudskogen som kommer och hälsar på oss vid vår stuga. Alltid lika roligt när dom står utanför fönstret och tittar in när jag sitter och väver.

En av hästarna vid Brudskogens fäbodar.

Helt underbar miljö....

Senaste kommentarer

06.11 | 21:58

Hej, Säljer du kuddar med vävtyg och fårskinn? Mvh, Anna

11.10 | 07:37

Hej! Nu är vårt andra barnbarn på gång och vi är säkra på att barnet ...

18.09 | 13:10

Hej! Jag undrar om det finns nallar att beställa? Tycker de på bilderna är så fi...

24.05 | 08:04

Vad du är DUKTIG Eva -Britt STOOOR KRAM från Ingrid